You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Con su acuerdo, nosotros y nuestros socios usamos cookies o tecnologías similares para almacenar, acceder y procesar datos personales como su visita en este sitio web. Puede retirar su consentimiento u oponerse al procesamiento de datos basado en intereses legítimos en cualquier momento haciendo clic en "Configuración" o en nuestra Política de Cookies en este sitio web.
Nosotros y nuestros socios hacemos el siguiente tratamiento de datos: Almacenar o acceder a información en un dispositivo, Anuncios y contenido personalizados, medición de anuncios y del contenido, información sobre el público y desarrollo de productos, Compartir datos y perfiles no vinculados a su identidad, Datos de localización geográfica precisa e identificación mediante las características de dispositivos

Turisme actiu

L'entorn natural de la Vila Joiosa ofereix la possibilitat de gaudir de moltíssimes activitats a l'aire lliure per a esprémer al màxim el nostre temps d'oci. El turisme actiu, que no està renyit amb el de sol i platja, amb el cultural o el gastronòmic, troba a la Vila Joiosa múltiples possibilitats. Els 15 quilòmetres de costa, amb 13 platges i cales, et conviden a descobrir els fons marins practicant snorkel, bussejar i visitar el major derelicte romà subaquàtic en excavació de la Mediterrània o gaudir de moltíssimes activitats nàutiques: vela, caiac, surf de rem...

D'altra banda, la natura que l'envolta et brinda la possibilitat de descobrir paratges únics en bici, o simplement passejant, que et portaran des de penya-segats que tallen la mar fins a paisatges d'interior per a gaudir de la flora i fauna tradicional de la Mediterrània.

La Vila Joiosa és la teua aventura favorita. Vine a viure-la!

Rutes de Snorkel

L'extensa costa i la diversitat de platges i cales que ens ofereix la Vila Joiosa permet la pràctica de diferents esports a la mar.

Veure rutes

Senderisme

Des de senders que comencen a peu de platja que continuen per penya-segats que tallen a la mar i ens brinden unes vistes infinites de la Mediterrània. Camins amb història que ens guien fins a torres de defensa anticorsària de segle XVI o la torre funerària millor conservada de la península.

Senderisme
Senderismo

Rutes culturals

La Vila Joiosa reuneix una tercera part dels BIC (Béns d'Interès Cultural) de la Marina Baixa. Edificis que trobem en diferents punts de la ciutat i que la converteixen, en la seua totalitat, en un museu a l'aire lliure.

Veure rutes

Rutes fotogràfiques

La naturalesa i la història han estat generoses amb la Vila Joiosa i li han regalat una infinitat de llocs únics i bells que estan esperant-te. Agafa la càmera o el mòbil i gaudeix de cadascun d'aquests bells racons urbans i naturals. Contempla’ls i immortalitza’ls mitjançant el teu objectiu.

Rutes fotogràfiques
Fotografía

Activitats Nàutiques

La Vila Joiosa és mar, és Mediterrani. Afortunadament les bondats del nostre clima, una mitjana anual de 18º i gairebé 365 dies de sol, ens permet gaudir-ne durant tot l'any.

Submergeix-te

Pesca-Turisme

La mar a la Vila Joiosa des de sempre havia estat sinònim de sacrifici, treball, absències... No obstant això, afortunadament, fa dècades que aquest concepte va canviar i la Vila Joiosa va trobar a la mar diversió, plaer i entreteniment.

Pesca
Pesca

Esport

La Vila Joiosa és diversió i esport. Caiac, surf de pala (paddle surf), rem, snorkel, vela i altres activitats nàutiques, rutes senderistes... són algunes opcions per gaudir del nostre temps lliure d'una manera saludable.

Esports