You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Con su acuerdo, nosotros y nuestros socios usamos cookies o tecnologías similares para almacenar, acceder y procesar datos personales como su visita en este sitio web. Puede retirar su consentimiento u oponerse al procesamiento de datos basado en intereses legítimos en cualquier momento haciendo clic en "Configuración" o en nuestra Política de Cookies en este sitio web.
Nosotros y nuestros socios hacemos el siguiente tratamiento de datos: Almacenar o acceder a información en un dispositivo, Anuncios y contenido personalizados, medición de anuncios y del contenido, información sobre el público y desarrollo de productos, Compartir datos y perfiles no vinculados a su identidad, Datos de localización geográfica precisa e identificación mediante las características de dispositivos

Oficina de turisme

Oficina de turisme

L'Oficina de Turisme de la Vila Joiosa està ubicada a la planta baixa del xalet Centella al cèntric carrer Colón. Aquest xalet va ser construït el 1930 i va ser obra de Juan Vidal, un dels arquitectes més reconeguts d'Alacant. És una casa d'estil eclèctic, propi de l'època, i barreja diferents estils.

A més de la singularitat de l'edifici, cal destacar el jardí que l'envolta. Amb passadissos geomètrics vorejant les zones enjardinades i amb espècies exòtiques, com el bambú o les dues grans araucàries que flanquegen la porta central, una de les quals és l'arbre més alt de la Comunitat Valenciana.

Així que, quan ens acostem a la Tourist Info per informar-nos sobre l'oferta d'activitats i el patrimoni cultural, històric i natural del municipi, podem dedicar uns minuts a passejar per aquest jardí botànic ple de plantes exòtiques que és un recés de tranquil·litat i naturalesa en ple centre de la ciutat.

TOURIST INFO LA VILA JOIOSA

Logo Calidad Turística Logo de Turismo

Veure Web

Contacte

Direcció
Calle Colón, nº 40 03570 - La Vila Joiosa - ALICANTE

Tel: 96 685 13 71
Fax: 96 685 65 32
Whatsapp: 609773978

Email:
turismo@villajoyosa.es

Horari: De 9.00 a 17.00 y de 17.30 a 20.00 de dilluns a divendres. De 9.00 a 14.00, dissabtes i festius Diumenges tancat

Veure en Maps