You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Con su acuerdo, nosotros y nuestros socios usamos cookies o tecnologías similares para almacenar, acceder y procesar datos personales como su visita en este sitio web. Puede retirar su consentimiento u oponerse al procesamiento de datos basado en intereses legítimos en cualquier momento haciendo clic en "Configuración" o en nuestra Política de Cookies en este sitio web.
Nosotros y nuestros socios hacemos el siguiente tratamiento de datos: Almacenar o acceder a información en un dispositivo, Anuncios y contenido personalizados, medición de anuncios y del contenido, información sobre el público y desarrollo de productos, Compartir datos y perfiles no vinculados a su identidad, Datos de localización geográfica precisa e identificación mediante las características de dispositivos

¿Com arribar?

¿Com arribar?

La Vila Joiosa és un municipi de fàcil accés. La proximitat a grans ciutats, com ara Alacant i Benidorm, ofereix als visitants diferents possibilitats per arribar a la destinació utilitzant transport públic.

Cotxe

L'Autopista de la Mediterrània (A-7)és la via ràpida més directa per arribar a la Vila Joiosa des de les principals capitals espanyoles i europees. L’eixida 66 els portarà directament al centre de la ciutat.

Tram

El TRAM és una opció molt recomanable per arribar a la Vila Joiosa si es troba en els seus voltants. Des d'Alacant a Dénia el TRAM, línia L1 i L9, té connexió amb la Vila Joiosa on fa 5 parades; la parada de la 'Creueta' és la més cèntrica.

Bus

Les principals estacions d'autobusos d'Espanya compten amb amb línies de transport, directes o mitjançant enllaços, amb Alacant i/o Benidorm. Des d'aquestes ciutats ens podrem desplaçar fins a la Vila Joiosa amb el servei de bus ALSA, Llorente Bus o el TRAM, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

Tren

L'estació de RENFE a Alacantrep trens des de les principals ciutats d'Espanya i algunes d'Europa, a més compta amb els serveis de tren més moderns i equipats, entre el quals hi ha l'AVE. Des d'Alacant arribarem a la Vila Joiosa utilitzant el servei de bus ALSA o el TRAM, que és gratuït fins a la Vila amb alguns bitllets de trens de llarg recorregut.

Avió

Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández. Està a 50 km de la Vila Joiosa. Des d'aquest aeroport hi ha línies d'autobús a Benidorm cada hora, servei de taxis i la línia C6 de bus que connecta l'aeroport amb l'estació del TRAM de la plaça dels Estels (Alacant) des d'on es pot agafar la L1 del TRAM fins a la Vila Joiosa.

Aeroport de Múrcia-San Javier. Situat a 124 km de la Vila Joiosa.

Aeroport de Manises en Valencia.Està situat a 157 km de la Vila Joiosa.

En www.aena.es podran consultar tota la informació sobre vols, horaris i comunicació des dels aeroports al municipi de destinació: La Vila Joiosa.